|

Salut și buna tuturor.

Știe cineva daca acele aspiratoare faciale pentru puncte negre lasă găurile așa? Adică dacă punctele negre sunt scoase, pielea se va regenera sau vor rămâne găurile? Și dacă trebuie o crema aplicata după.

Mulțumesc anticipat.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Gaurile nu raman, dar iti julesti pielea, pe la 30 ani se lasa si o sa arati ca un buldog, te trag babele de falci.
Poti face altceva: umezesti pielea (cel mai bine dupa dus sau baie), freci usor cu bicarbonat de sodiu (ar mai merge malai sau zat de cafea, dar mai bine bicarbonat) si ies singure.
Dupa aplici o crena, pe unele zone, ca se usuca pielea. Sau daca simti ca s-a uscat si te tine. Faci chestia asta o data pe saptamana. Ca sa nu mai apara, cauti uneva otet facut in casa si aplici nediluat, Prima data ustura usor, a doua oare nu mai ai nimic, se obisnuieste pielea cu acidul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Nici bicarbonat si nici otet nu se aplica pe ten! Din ce agresezi pielea mai tare, aceasta va produce si mai mult sebum care va ramana in pori si va oxida, rezultand punctele negre. Bicarbonat, otet, alcool...toate usuca pielea foarte tare si aceasta va produce mai mult sebum pentru a se proteja. Mai bine mergi la cosmetică sa faci o extractie.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AdinaElenaC):

Da fata, ai dreptate, se aplica Methylchloroisothiazolinone, Acid stearic,Tetrasodium EDTA, Metylparaben, Cetaryl, Probylparaben, Alpha-Isometyl, Benzyl-beta, Dimethiconol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Formaldehide si Ftalat, DMDM, si d-astea de fac pielea precum la curcan.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează