|

Salut, stiu ca o intrebare cam stupida dar cred ca am cateva simptome de schizofrenie, cred sper sa nu, ca recent am citit si vazut niste clipuri despre asta.

Va rog fara glume.

Pai sa incepem :

-Sunt FOARTE antisocial, adica nu imi place de niciun fel sa ies afara. Poate si din cauza ca am fost si bullied o perioada de timp.

-Uneori mai ales cand sunt putin obosit parca aud si vad chestii. Adica intr-o zi mi s-a parut ca vad un om afara dar era imaginatia mea sper. Si odata parca auzeam ca imi suna telefonul dar nu imi suna.

-Uneori sa zicem ca ma rotesc intr-o parte dar simt ca trebuie sa ma intorc si in cealalta e ciudat rau sau uneori ca vin spre casa simt ca daca nu ajung sa zicem inaintea cuiva zic ca mor in gand, nu stiu cum sa explic dar poate intelegeti.

Si poate mai era ceva dar nu stiu.

Probabil m-am speriat de videoclipurile alea si de aia sau sunt decat tampit laughing. Acum serios va rog sa imi ziceti daca astea sunt semne sau e ceva normal. Tin sa mentionez ca asta o am de mic si pe parcus mi-a trecut acum sunt relativ bine.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Schizofrenia fara tratament are o evolutie dezastruoasa pe termen indelungat, tu spui ca o ai de mic, deci schizofrenia iese din discutie.
mai bine du-te la un specialist la un psihiatru.
cred ca in cel mai rau caz poate fi vorba de episod psihotic

| explică (pentru simplebutoriginal):

Oh e bine atunci. Oricum o sa ma duc la un psihiatru luna care urmeaza. Mersi de raspuns. ( Ultima data am mers la psihiatru in clasa 1 dar nu a zis nimic despre asta a zis decat ca gandesc mai greu asta e laughing) dar nu cred ca verificat daca am ceva )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cat dormi pe noapte si cata cofeina consumi la varsta pe care o ai? Cat stai sa te joci pe calculator sau consola pe zi?
sper ca ti-am raspuns la intrebare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru animalulferoce):

Bine aici ai dreptate laughing cofeina nu consum dar restul :p

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

A da mai sunt cateva chestii dar nu conteaza spuneti va rog daca e ceva sau sunt decat paranoic laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează