| Zozohun a întrebat:


Am 14 ani si am fost la sala acum 2 zile si am facut o febra musculara care doare destul de tare in zona pastorală, biceps, triceps, brațe. Si nu pot misca foarte mult mână.
Singurul medicament pe care l-am in casa de dureri este: "Paduden SR 300 mg capsule cu eliberare prelungită". Sa iau o capsulă? (Am citit prospectul)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TrustMeIKnow a răspuns:

Trebuie sa induri febra, cand m-am apucat eu prima data de sala a 2-a zi eram rupt (timp de 1 luna am facut all-in zi de zi fara duminica), bineinteles ca nu am vrut sa fac pauza din a 2-a zi asa ca am continuat. Aveam febra aproape zilnic, pana cand incepusem sa imi antrenez corpul si sa realizez cum sta treaba cu febra. Daca cand simteam ca nu mai pot sa ma misc(adica aveam zile cand abia ma puteam da jos din pat si chiar si atunci cu dureri imense) luam o aspirina saracului si imi ameliora din durere. Bafta la antrenamente.

| Donsavas a răspuns:

Nu. Înduri febra musculara! Nu te ai încălzit si antrenat cum trebuie. Tu te ai epuizat. Acum, suporta! Antrenează te dacă viitoare cu cineva care se pricepe si te poate invata! Suplimentele cu vitamina c vor reduce din durere.

| alina2k18 a răspuns:

Pai nu te va ajuta foarte mult pentru ca tu ai febra musculara, dar ia, poate te mai lasa, cert e cA nu vei scapa de durere decat prin sala iarwinking maine big grin, dupa 3 sedinte scapi de tot.
Spor la salawinking

| crTy a răspuns:

Nu stiu daca este inregula sa iei capsula intr-ucat eu nu iau pastile cand am febra musculara
febra musculara trece prin efortul fizic depus mai mult decat initialul. ai putea bea citrice (portoale grefreut) ajuta la diminuarea febrei...dar asta inainte sa se instaureze. adica dupa efortul depus ai putea consuma o cantitate semnificativa eu asa fac
si sa masezi zonele care dor (cat timp ti le incordezi)

| Catalin_Teodor_2001 a răspuns:

Febra o faci cand te soliciti prea mult.Incearca un antrenament mai usor nu o lua tare de la inceput, fa totul treptat cu rabdare.Cand ai febra asteapta sa te odihnesti, te soliciti mai mult cand ai febra.