| denisman a întrebat:

Salut TPU! Am auzit niste oameni vorbind despre o chestie daca te trezesti din somn, iti apesi nu stiu cum partea din stanga a gatului si adormi la loc oprind circulatia. Imi poate spune cineva care este exact procesul si cum se face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca apesi prea tare pe zona de care spui, e posibil sa adormi instantaneu dar sa nu te mai trezesti niciodata. Asa ca lasa experientele astea, ca nu sunt de tine.

| doctorandus a răspuns:

Seamana a metoda de sinucidere.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar daca ai fi vreun maestru shaolin care stie sa opreasca circulatia apasand niste puncte, de ce ai vrea sa faci o asemenea tampenie?

Asa pot sa spun si eu "Daca te trezesti din somn si-ti tragi cu o tigaie in cap cat poti de tare, adormi la loc". Ti s-ar parea o idee care merita incercata?

| Zuzu1991 a răspuns:

Se poate, dar trebuie sa ai antrenament de vulcan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vulcan_nerve_pinch

| Mirel4412 a răspuns:

Stiu ca poate pare interesant, dar e o idiotenie. Daca vrei sa adormi la loc, inchizi ochii si in 10 secunde esti adormit. Daca vrei neaparat sa faci, o sa adormi 100% si o sa te trezesti la Dumnezeu