| Mihai2333567m a întrebat:

Salut TPU. Am covid 19 de ieri si azi de pe la 16 am inceput sa am temperatura intre 34.5 grade si 36 este ok? Nu este cam mica? Variaza din cand in cand

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aia nu este temperatură sau febra, febra este daca ai peste 37 spre 40 grade atunci ai febra, si de unde sti ca ai covid te a vazut un medic? Ti a zis el ca ai covid? Sau tu te ai autodiagnosticat singur? Mergi la medic sa iti faca testul covid sa vezi ai sau nu covid.

| Mihai2333567m explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am facut test de covid si e pozitiv

| Violleta2022 a răspuns:

Pai tu nu ai deloc temperatura anormala deloc, fiindca temperatua normala este pana la 37 de grade Celsius si tot ce depaseste 37 de grade, inseamna febra usoara, iar daca terece de 38 atunci este febra mare.

la 34-35-36-pana la 37 esti sanatos si nu ai febra deloc. Temperatura NORMALA este pana la 37 de grade, inclusiv.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este cam mică.

| Yuoia a răspuns:

La 34,5 esi subfebril. Maine suna-ti medicul de familie. Spune-i si intreaba ce sa faci. Seara asta bea un ceai fierbinte cu multa lamaie.

| Mihai2333567m explică (pentru Yuoia):

Am cam exagerat putin cu 34.5 mi am luat temperatura de vreo 6 7 ori pana acum mereu 34.9 35.2 35. 5 cam asa

| Yuoia a răspuns (pentru Mihai2333567m):

Cam asa, pana la 37 unde e normala.

| AndreiMadalin69420 a răspuns:

O sa mori