| Marian280 a întrebat:

Salut TPU. Am fost la alergat acum o zi si dupa 800m aprox. m-am oprit sa imi schimb melodia la casti si de atunci am dureri in partea stanga a abdomenului (sub coaste). Ma inteapa tare cand incerc sa trag mai mult aer in piept. De la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De la melodie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai facut o miscare brusca si erai ne incalzit si ai fortat mușchii abdomenului, trebuie sa o i ei treptat cu alergari usoare sa incalzesti corpul adica cu alte cuvinte sa pregatesti corpul pentru efort, pandemia carantina care a fost anul trecut faptul ca toti am stat in casa fara sa face m miscare i si spune cuvintul, corpul este anchilozat intepenit si trebuie luat usor ca după o indigestie, nu te apuci sa bagi in tine sarmale si fripturi, o iei usor cu mincare de regim o supă un ceai, asa este si cu exercitiile fizice trebuie sa o i ei treptat nu sa fortezi corpul cu alergari din acestea pe distante lungi.