|

Salut TPU.

Am o masea cariata si mi s-a umflat gingia in acea zona.

Abces nu stiu daca este deoarece am bagat acul in umflatura crezand ca e ceva abces sa il sparg si a curs doar sange. Cum as putea sa scap de acea umflatura?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Crede-ma, am avea masea cariata, am avut gingia umflata: este infectie, doar pentru ca nu ai nimerit tu si a curs sange nu inseamna ca nu e acolo, la mine s-a dus singura doar pentru ca 1/4 din dinte a cazut si facuse dinainte dentistul gaura dar nu am mai fost (nu face prostia asta, eu doar am o fobie foarte intensa si de cand ma asez pe scaun incep sa plang), se poate ajunge sa urce la cap infectia si sa dai in septicemie, asa ca ai grija si eu zic sa te duci pana nu se face si mai naspa

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Iei antiinflamatoare, sau, dupa caz, antibiotice, dar numai la recomandarea specialistului (stomatolog, farmacist).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masea cariata > infectie. Mergi la doctor si nu o fa pe desteptul. Au fost cazuri de inteligenti ca tine care au murit din cauza unei infectii de masea netratate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează