| AcidCuSange a întrebat:

Salut, TPU, am problemele cu spatele.Ma doare in zona coloanei, mai ales in jos.Si tatal meu a avut un fel de problema asemanatoare, dar s-a operat.Nu putea sa se mai ridice de jos. Ce am?
(PS:Am 11 ani jumate)
Funda. A, da, si stau si foarte mult la calculator si la T. V. E si din cauza ca stau prea mult jos? Dau funda preteni', ca nu mai vreau sa ma doara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| clau44 a răspuns:

Poate fi lomabalgie (poate fi şi genetic), da şi statul pe scaun mai ales dacă nu ai poziţie dreaptă. Îţi recomand un consult la un Doctor sau Doctoriţă de fizioterapie, el/ea va decide după câteva analize, normal la copii foarte rar se fac operaţii, de obicei se dau tratamente ca masaj, kinetoterapie şi alte proceduri de fizioterapie în funcţie de vârstă.

6 răspunsuri:
| Asyul95 a răspuns:

Pai ce trebuie sa faci
?
Multor persoane li se indoaie spatele pentru ca NU stau drept de aceea se pot intampla lucruri urate dexemplu la batranete vor fi cocosati.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poziția spatelui trebuie să fie cât mai dreaptă!
Mergi la un medic ortoped!
Sănătate.
Pa, pa.

| haiZI a răspuns:

Da, incearca sa stai mai putin la Pc si Tv si fa mai multa miscare(plimbari, un sport care iti place tie). Incearca sa-ti petreci timpul liber facand altceva sau cumpara-ti un scaun de birou cu spatar inalt care sustine spatele intr-o pozitie corecta si te scapa de durerile de spate.pa

Abh
| Abh a răspuns:

Mergi la un medic ortoped, ai probabil, o deviatie de coloana.

Răspuns utilizator avertizat