|

Salut TPU, am și eu o întrebare.

Am 20 de ani și NU mi-am început viața sexuală încă, dar totuși e normal că nu mi sa decalotat niciodată penisul și nici nu pot ( nu mă doare nimic dar vine greu pielea )?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e normal in primul rand pentru ca e neigienic. Trebuie spalat acolo, se aduna fel de fel de "chestii" si poti sa ai de suferit.
Incearca sa decalotezi putin cate putin la dus, dupa ce se inmoaie un pic. Ar trebui ca la fiecare incercare (alt dus) sa vezi un progres. Daca nu, ar trebui sa vezi un urolog pentru ca se poate sa ai fimoza. Se rezolva simplu cu o mica operatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite ce-i, în fiecare seară te bagi sub duș și îl descoperi, după care speli „capul" happy. Apoi îl acoperi iarăși, așa de fiecare dată. Încearcă să nu masturbezi o perioadă, o săptămână două, după care atunci când îl vei descoperi pe „cap" îți apărea ceea ce înseamnă smezgmă...niște bucăți albe, probabil și pete roșe vei avea pe cap, mai pe scurt ceva de genu big grin, să nu te sperii, pur și simplu capul așa se adaptează la condițiile de dezgolire. Nu știu, de obicei la băieți se începe asta pe la vreo 14-15 ani, da dacă în vreo 3-4 luni tot nu se dezgolește ușor, te duci la urolog. Să nu te rușinezi, el într-adevăr ajută.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează