| Smile_3473 a întrebat:


Am si eu o problema... Acum o luna am avut contact sexual neprotejat, dar prietenul meu nu a ejaculat inauntru. MI-a intarziat menstruatia cam o saptamana si 3 zile... La 3 zile dupa intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Acum, mi-a venit menstruatia, dar e putin diferita de alte dati. Curge mai putin, sangele e mai deschis la culoare si are o alta textura.
Este posibil sa fiu insarcinata?
Mentionez ca am durerile de burta care le am in fiecare luna la menstruatie... MI-am pierdut virginitatea acum 3 luni si de atunci am avut ciclu neregulat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Ai putea sa fii insarcinata si ai putea sa nu fii.
Menstruatia ti-a venit, dar adesea chiar si femeile insarcinate au ciclu menstrual primele 2, 3 luni...
Dar, daca zici ca nu a ejaculat inaintru, n-ai motive sa te plingi.Pentru ca fara sperma, fecundatia nu poate avea loc si inseamna ca nu esti insarcinata.
Dar, aceste neregulari le poti avea din cauza ca ti-ai inceput prea devreme viata sexuala sau doar din simple motive hormonale.
O sa se reguleze cel putin peste jumate de an.
Eu sunt sigura ca nu esti insarcinata.
Testul oricum trebuia sa arate.In plus trebuia sa mai ai si greturi, si ameteli si voma. Daca nu leai avut si menstruatia ti-a venit, nu-i problema.stai linistita.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata, mai ales ca ai facut testul prea devreme. Repeta testul de sarcina si daca este tot negativ (e mai probabil sa nu fii insarcinata), du-te cat mai urgent la ginecolog (de preferat la cel care te-a consultat si inainte de inceperea vietii sexuale).

| M3ntosana a răspuns:

Nuhappy Cat timp iti vine si stii ca nu ai facut`osmug

| KaRa23S a răspuns:

Nu prea cred ca esti insarcinata pentru ca ai ciclu, ma gandesc sa n'ai alte problema., mai fa odata testul.