|

Salut TPU! Am si eu o problema cu o iritatie in zona inghinala, precizez ca lucrez intr-un domeniu ce trebuie sa merg cam 15km pe zi, posibil sa fie de la prea mult mers? As vrea si eu o crema sau vreo solutie la problema mea, mai am colegi care patesc la fel dar mai rar ce cauza sa fie?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este de la mers, este din cauza transpiratiei, solutia este sa te speli des si sa dai cu cremă si pudră, ca acele rani sa se usuce, esti cumva mai gras? Ca daca da acele probleme in zona inghinală sau popular intre picioare de acolo le ai, din cauza grasimii si transpiratiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

De spalat ma spal odata pe zi, gras nu sunt am 77kg la 1.80m de transpirat cred ca putin dar port boxeri, bine nu sunt singuru, toti colegi mei au patit asa, uni au scapat de la sine alti mai au problema asta dar mai rar foarte rar, folosesc crema de galbenele ma vindec repede pana dimineata sunt ok, dar eu un vreau sa se mai intample sa scap de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte posibil să fie de la mersul pe jos, probabil ai și pielea mai sensibilă. Sfatul meu este să iei de la farmacie Oxymed, este un spray pentru arsuri, dar vindecă excelent și iritațiile. Apoi, renunță la chiloți și poartă boxeri, sunt mult mai practici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează