|

Salut TPU!

Am si eu o problema ^_^.

Sunt baiat si am 20 de ani, cum as putea sa scap de ''urmele '' cearcanelor si de mici urme ale pistruilor? In copilarie am avut pistrui dar nu d-aia roz ci mai asa inchisi, mai negrii, ei au disparut si au ramas doar urmele lor, cum as putea scapa de acestea? de cearcane si urmele pistruilor? Precizez ca culoarea tenului nu este nici alba nici neagra happy intre asa big grin

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,crema pentru pete si pistrui de la farmec, dar nu aplica in fiecare zi pentru ca are estracte de plante si chiar functioneaza puternic asa ca o sa te iriti si ai grija sa nu ti intre in ochi?‍♀️.

| explică (pentru Rania1202):

Ajuta si pentru cearcane?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mihai720):

Mai,eu am incercat si la mine a functionat.Sunt un pic mai bruneta, nu rau si de multe ori persoanele mai brunete au o culoare mai inchisa la ochi, prin asta te referi la cearcane nu? La mine a mers, le-a deschis.si oricum e vreo 11 12 lei. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rania1202):

Yep

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci la medicul de familie ca sa iti dea o trimitere la dermatolog, asta e cea mai buna alegere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează