| DaniAltul1234 a întrebat:

Salut TPU, am venit azi cu o întrebare despre o problema.
Ei bine, iubita mea de vreo sa zic 3-4 zile cam asa are urinari frecvente și oboseli mai profunde sa zic asa și știu ca astea îs simptome ale sarcinii și acum vine întrebarea mea. Poate sa fie asta și din alte cauze? Sau doar din asta? Nu ma știu deloc cu asta și de asta am venit în căutare de răspunsuri de la voi, vă mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LaYeR a răspuns:

Un test de sarcina si ai rezolvat dilema.

| Violleta2022 a răspuns:

Urinarile frecvente si oboseala NU sunt simptome de sarcina, dar pot apare la femeile gravide in ultimile luni de sarcina, cand burta mare apasa pe vezica urinara, ceea ce nu este cazul iubitei tale.

| nevermind1234 a răspuns:

Dacă ar fi fost vorba de o sarcină, simptomele astea tind sa apară ceva mai târziu, când burtica deja e vizibilă. Sa facă un test, dacă asta va liniștește, dar eu cred ca este o problema de sănătate (rinichi) si cel mai bine ar fi sa ajungă la un medic cât mai repede.

| DaniAltul1234 explică (pentru nevermind1234):

Am inteles, mulțumesc mult de informații, asta ma mai liniștit puțin, bineînțeles ca e un lucru rău și problema cu rinichii dar urmează sa facă un test de sarcina, oricum mulțumesc din nou!