|

Salut TPU. Aș avea o întrebare. In urma cu 2 luni am fost găsit cu infecție urinară. Și mi s-a prescris un tratament pe care l-am luat doar de 3 zile. De la antibiotic mi se pare că am grețuri și am fost la medic și a zis sa întrerup antibioticul și că nu mai am infecție. Eram gen what? A trecut în 3 zile de antibiotic.
Risc ceva daca întrerup antibioticul? E bine? Îmi pune sănătatea în pericol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu daca e normal daca ai greturi cand esti pe antibiotic, dar depinde si cat de tare este anbioticul, unele antibiotice pot da efecte secundare, varsaturi, ameteli, depinde si de metabolism sincer. Incearca sa nu mai iei antibiotic cateva zile.
Eu am avut pneumonie acuta acum cateva luni si o gripa nasoala si am luat un antibiotic super puternic incat nu puteam sa ma ridic din pat de la ameteala, dar nu stiu sigur daca e de la antibiotice, ca aveam febra foarte mare si normal de la febra ar trebui sa fie ameteala, nu pot sa iti spun cu exactitate sincer deoarece nu sunt doctor, incearca sa te duci si la alt doctor, poate are o opinie diferita. Multa sanatate iti doresc!

| a răspuns:

Poti sa iei metoclopramid daca ai greturi.