| Adriaw48 a întrebat:

Salut,TPU!
As vrea sa mă ajutați cu niste sfaturi legate de somn...stau foarte prost cu odihna și nu din cauza că nu am timp...pur și simplu nu pot sa adorm.
Am un program mai dificil de munca.
Lucrez 12/24 adică 12 ore muncesc 24 sunt liber și pierd și nopțile.
Dimineața când ajung acasă nu pot sa adorm după schimbul de noapte.
Mă simt foarte obosit dar nu adorm.
Mi-am făcut și ceai,lapte cald, dus și degeaba... daca adorm am un somn foarte agitat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SpiridusulTuca a răspuns:

Nu mai fa schimb de noapte ca iti distrugi viata degeaba. Unii pot altii nu. Chiar daca iei pastile cu melatonina, asta nu poti sa o faci mereu si te si constipa

| Adriaw48 explică (pentru SpiridusulTuca):

Nu am ce sa fac pentru că asta îmi este joobul....am un coleg care doarme imediat ce ajunge acasă și doarme 7 8 ore pe pe timp de zi

| Irinelp a răspuns:

Nu este recomandat să se facă duș înainte de a se pune la culcare căci acesta alungă somnul și ceai trebuie băut doar cel pentru o noapte calmă, când corpul uman este obosit prea mult nu reușești să adoarmă, încearcă să obosești mai puțin. Dacă bei cafea încearcă să ei o pauză de la aceasta câteva zile să vezi dacă este vreo diferență. Consumă complimente alimentare împotriva oboselii.