| Benjamin192 a întrebat:

.. Dacă m-am sărutat cu o fata, auzind despre aceasta ca are HIV și in momentul Sărutului m-am trezit cu sange in gura deoarece ea își injectase botox? Am luat și eu? Sau trebuia sa fie rana pe rana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Daca HIV luat prin saliva nu te deranjeaza, de ce te deranjeaza sa iei prin sange? Nu ca te-as lua in serios... ai adunat botox, HIV si sange ca sa iti iasa scenariul. Mai bine te-ai intreba de ce iti place sa te gandesti ca ti s-ar fi intamplat asta.

| Donsavas a răspuns:

Nu patesti nimic. Tu nu ai avut răni la gura.

| xerxes1 a răspuns:

Ar fi bine.
Un prost mai putin pe planeta.

| ovidiu123432 a răspuns:

Riscul este foarte mic atata timp cat tipa nu are rani in gura. Totusi, se recomanda evitarea sarutului cu persoane HIV pozitive.

| Tudy000 a răspuns:

Http://aids.md/aids/index.php?cmd=item&id=275&lang=ro uite aici, citeste tot, dar eu recomand urgent la analize niciodata nu te poti juca cu aceste tipuri de boli.

| MannyP a răspuns:

Cel mai sigur du-te la un control urgent. Mai ales că prin gură ajung mai rapid microbii in organism.