| andreimitache549 a întrebat:

Salut TPU, daca mananc doar 400 calorii pe zi timp de 1 luna, 4 rosii + supa, cam cat as slabi daca as tine aceasta dieta timp de 1 luna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu functioneaza chiar asa, fiindca risti sa lesini, nu sa slabesti. Este suficient sa mananci intre 800 si 1000 de calori pe zi, care sunt oricum f putin, dar nu sa cazi pe jos.
Rosiile ar trebui sa nu aiba ce cauta in dieta ta.
Supa de legume sau supa de varza cu multe legume, este mai sanatoasa, dar numai pentru 2 saptamani, cand poti da jos pana la 10 kg daca esti gras.

| alina2k18 a răspuns:

Depinde cate kg in plus ai, daca esti obez dai minim 10kg jos.
Dar e nasoala dieta ta, adauga carne slaba in functie de bugetul tauwinking : piept de pui si curcan, peste slab daca nu vrei gras, bineinteles la gratar sau la cuptor FARA ULEI, omleta din 2 albusuri si un galbenus.
Ai nevoie de proteine.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Asta inseamna infometare si automat imbolnavire.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Depinde mult de ce deficit caloric vei avea.Calculeaza mai intai de cate calorii ai nevoie pentru a te mentine, in functie de inaltimea, greutatea si activitatea ta zilnica si fa diferenta.
1kg grasime echivaleaza cu aproximativ 7700kcal.Asta inseamna ca atunci cand vei fi acumulat un deficit caloric de 7700kcal, vei fi dat jos 1kg de grasime.Atentie! In timpul dietei, se pierde si masa musculara si daca bei multa apa, elimini si lichidele retinute in tesuturi.
De exemplu, sa zicem ca tu ai nevoie de 2. 400kcal pentru a-ti mentine greutatea actuala.E doar un exemplu orientativ si tu va trebui sa calculezi pentru corpul tau de cate calorii ai nevoie. Daca ai manca numai 400kcal pe zi, ai avea un deficit zilnic de 2000kcal.Asta inseamna 14000kcal pe saptamana, adica aproape 2kg de grasime, 1, 800kg pentru a fi mai exacta.
In prima saptamana, insa, se pierde mai mult, deoarece se elimina si apa retinuta in tesuturi. Apoi, pierderea in greutate poate varia si datorita faptului ca vei pierde si alte tipuri de tesut, nu numai tesut adipos.

| DascaluIoan a răspuns:

Corpul uman este o minune a naturii. Știi ce se întâmplă când scazi caloriile? Corpul își încetinește metabolismul. Adică încearcă să prevină pierderea grăsimii. O să obosești mai ușor, nu vei avea energie. Deci nu vei slăbi prea mult. Tot sportul este baza.