| Andrei095gmr a întrebat:

Salut TPU!
De 2 ani de zile trec printr-o problema majora care acum s-a agravat, ca sa incep cu ce trebuie in urma cu 2 ani testiculele mi s-au lasat,modificandu-si forma,durere, umflate iar atunci mi s-a spus de la medicul de familie ca posibil sa am varicocel, dupa atata timp umbland prin toate clinicile posibile si spitale, mi s-a spus oriunde am fost ca nu am varicocel si ca durerile cu modificarea lor venind de la coloana (sufar de scolioza sinistroconvexa) iar in trecut am avut 2 lovituri la osul bazinul(spate). Treaba sta in felul urmator ca in urma cu 6 luni penisul a devenit foarte moale in stare neerecta, se strange (micsoreaza), pare putin vanat pe partea stanga la centru cu niste cordoane subtiri sau vitisoare (posibil nervi deteriorati), iar deasupra penisului in partea stanga abdomenul este putin umflat si tot asa schimbat la culoare(vanat) si niste dureri insuportabile uneori. Penisul in stare erecta nu are cine stie ce modificari, uneori durere la inceput de erectie si acele cordoane vizibile, iar vena de pe partea stanga se zbate (parerea mea ca de la nervul care trece peste ea), uneori penisul era moale si in stare erecta, plus ca vena principala de pe penis mi se pare putin deplasata (poate e asa, poate nu, eu nu mi-am analizat penisul inainte de transformarea asta, poate doar mi se pare).
Acum intrebarea mea este:unde sa ma duc (medic), pentru ca la urologie mi s-a spus ca nu prezint vreo afectiune care sa apartina de urologie.
Medicul urolog mi-a recomandat control neurologie si reumatologie pentru a se afla daca e nevoie sa fac fizioterapie(maine am abele controale).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.