| Vasile_Costi_1994 a întrebat:

De vreo cateva luni am observat ca in zona genitala mi-au aparut niste bubite asa..nu sunt alunite si nici cosuri, sunt carnoase asa...mi-a aparut prima data una apoi au mai aparut 2.Nu stiu ce sa fac,imi e putin jena sa merg la dermatolog. poate ma ajuta si pe mine cineva cu un tratement ceva, daca ati mai auzit sau ati patit.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adina77 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie jena.Du-te la dermatolog.Cred ca ai papiloame, adica negi.Se inmultesc, nu scapi de ei si sunt si contagiosi.Dermatologul ti-i,,ingheata,,, apoi se usuca si scapi de ei.
I-ai,, capatat,, de undeva, ai grija ca-i poti,, imprastia,, prin contact sexual. sad

3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Acele bubite pot avea multe cauze si iti dai seama ca pe net nu avem noi de unde sa ghicim care. Mergi la dermato-venero pentru un tratament corespunzator. Nu are de ce sa iti fie rusine, asta e meseria medicului la care te duci si nu o sa te judece, nu o sa rada de tine... sunt lucruri normale.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de NEGI genitali, ori alte "vegetaţii" veneriene ( condiloame acuminate/veruci genitale ) - vezi detalii la linkul :
http://www.contraboli.ro/......ment-poze/

http://www.sfatulmedicului.ro/......itale_9027

http://www.ginecologie.ro/Default.aspx?&boliid=16&id=74&tabid=143

http://www.seximus.ro/articole/negi_genitali_condiloame.php

http://www.emedic.ro/......eriene.htm

http://www.laurusmedical.ro/veruci-genitale-si-condiloame-acuminate/

http://www.romedic.ro/vegetatiile-veneriene-negii-genitali

Trebuie să mergi la un control la medicul specialist dermato-venerolog!
Evident, ÎNTÂI mergi la medicul de familie şi CERE o Trimitere la Dermato-Venerologie.


Toate cele bune.

| SkyPilot a răspuns:

Nu e o idee buna sate tratezi singur. Lasa-le in pace, nu stoarce si nu zgaria.
Nu are de ce sa iti fie rusine sa mergi la dermatolog. Omul ala de asta e acolo. Exista un numar enorm de posibile afectiuni dermatologice, trebuie mai intai un diagnostic correct si abia apoi tratamentul.