|

Salut TPU! Incep direct ca sa nu va plictisesc.

Eu am 14 ani si 39-40 kg, sunt slab... am mana foarte subtire si e naspa. E mai mult jenant in unele cazuri. Am cautat de multe ori cum sa ma ingras, dar nu am incercat pana acum mai nimic. As vrea sa imi spuneti cum as putea sa ma ingras, sa pun putina "carne" pe mine =] Stiu ca as putea pune si masa musculara, dar pe mine ma intereseaza sa nu fiu doar piele si os daca ma intelegeti. Deci daca puteti sa-mi spuneti ce sa fac. Multumesc. Rog Seriozitate si fara raspunsuri aiurea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ca sa nu mai fii doar piele si os, ai putea face un sacrificiu sa mergi la sala. Te dezvolta foarte mult.
Ori părinții tai sunt slabi, înalți probabil si asa esti si tu. Corpul arde foarte repede grasimile si nu se depun.
Ori pubertatea este de vină: slab, coșuri, vocea nedefinita inca. Ori aștepți, ori bagi sală de pe acum. Iar la 18 ani deja vei fi star.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Grăsimea nu e buna. Ingrasarea duce la obezitate, boala secolului.
Ingrasandu te nu inseamna ca ti se si vor ingrosa oasele. Oasele nu se îngroașă nici de la maculatură. Densitatea osoasa creste pana la 25 de ani dar lent. Sunt tehnici de dezvoltare a oaselor pe internet destule.

| explică (pentru Donsavas):

Da dar nici sa fi piele si os nu e bine! Si am cerut un sfat, aici pe TPU, daca voiam cautam din prima pe net, dar am zis ca poate ma ajuta cei de aici

| a răspuns (pentru qLoxPlayZ):

Da,pentru asta,mergi la sala sa faci mușchi! Daca esti femeie,Nu pui multa masa dar e mai bine decat grăsime. Oricum, grăsimea la o femeie este un semn bun, de sanatate, nu e exagerat. Ca bărbat, nu prea bine.