| BogdanIvasciuc a întrebat:

Salut TPU! Oamenii profita de mine pe faptul că sunt slab de credință și emoțional și nu pot sa fac fata, iar acest lucru îmi amplifica depresia.Eu iau tratament la psihiatrie de multi ani și nu pot sa mă descarc, să îmi vărs amarul.Am incercat să mă calmez dar oamenilor le apuca mustrarea și ei nu mă pot suporta.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gimnastica, plimbări în parc și în natură, socializare cu cei de vârsta ta. O dată pe săptămână mergi la o sală de sport...
Îți recomand o carte, "Omul în căutarea sensului vieții" de Victor Frankl pe care o poti găsi și online gratuit.
Toate astea te ajută să ai o mai mare încredere în tine!

| ZeulMuschilor a răspuns:

Du-te la sala sa vezi ce te vindeca trust me

| milliongirl a răspuns:

Salut.
Incearca sa nu stai in subiecte, sa te indepartezi imediat de ele cat si fizic(ai treaba, te duci si tu pana undeva ) cand vezi ca apare ceva neok nu sta sa lupti cu el sa si fugi de subiect - poti sa-l amani pentru altadata sau cum vrei tu sa le zici ca sa fugi de subiect.