| HourMind a întrebat:

Salut TPU! Pls nu faceti misto, dar am 11 ani si am 1, 48 si vreo 54 de kg, acum cred ca ar trebui sa slabesc 10 kg si as vrea sa slabesc pana cand incep scoala in septembrie. Exista o modalitate prin care sa slabesc mai repede? Mentionez ca mananc putin si ies des afara si mai fac si sport

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Da, poti slabi cu usurinta, daca faci ult sport, iesind zilnic afara 3-4 ore, batand mngea, alergand cu bicicleta, cu rolele sau inotand.
In ce priveste mancare, trebuie sa elimini: painea, pastele, dulciurile si sucurile.

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Inseamna ca ai arderile foarte lente...
Macar incearca sa nu mananci dupa ora 6 seara.
Dar mie nu mi se pare ca ai multe kg in plus.

| CorbulRelu a răspuns (pentru Bondarel99):

Frate tipu e batoza daca eu am 1, 62 si 55 de kg si am putina burta si 13 ani

| Celcestietot a răspuns:

La 1,48 ar trebui să ai vreo 48 kg. Încearcă să slăbești 6-7 kg, că după vei fi ok. Poți slăbi alergând, făcând niste flotări sau abdomene, și cam atât la vârsta ta. Nu mai mânca seara până să te culci cu vreo 3 ore înainte, că altfel o să se depună grăsimea. Baftăwinking!

| IoanaFrancesca a răspuns:

Eu spun să nu încerci să slăbești acum, adică ești inca în creștere și că să crești ai nevoie de mâncare, e foarte bine că faci sport, dar sa nu te pedepsești de la mâncare. Oricum mai crești în înălțime și nu e nevoie sa slabesti neapărat. Tu faci cum vrei, dar așa fac și eu.