| DA1234 a întrebat:

Salut TPU! Stiu ca nu ar trebui sa pun o intrebare legata de sanatate aici dar nici doctorii nu m-au ajutat. Acum ceva luni bune mi-am facut niste analize iar dupa ce mi-am luat sange mana a inceput sa ma doara cand voiam sa o intind. Am zis ca nu-i ceva grav la inceput dar durerea a persistat timp de cateva saptamani. Cand am fost la un medic, am gasit oportunitatea sa-l intreb si de mana si mi-a spus ca nu e nimic grav, probabil fetele de acolo dupa ce au scos acul au frecat sau ceva. Dupa inca (,) cateva saptamani, cand am vrut sa fac niste tractiuni mana a inceput sa ma doara iar acolo. Acum cand fac niste exercitii cu ganterele spre ex, vena se umfla si e mult mai proeminenta in comparatie cu cea de la mana dreapta. Este vreo posibiltate sa se poata sparga sau sa se intample ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dinuuu a răspuns:

Pare a fi un hematom, poti incerca la un medic chirurg. Si sa schimbi doctorul la care ai fost, orice simptomatologie se investigheaza macar prin examen clinic.

| Lov3Boy a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un doctor/medic naturist...o sa fie o mare diferenta crede-ma, atat in cunostinte cat si in tratementul pe care o sa ti l ofere

| Sasham a răspuns:

1. Te pui compresă cu apa rece sau gheață în fiecare noapte și lași puțin sala ( sau nacar faci abdomen și picioare)
2.Du-te la asistentele care ți-au făcut injecția cu o biblie și spune - le toți sfinții
(mai pe scurt... Fie din prima a înțepat greșit, fie când a scos acul l-a zdruncinat) P. S.: am pățit și eu.