anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreau sa ma las de fumat, dar nu pot. Mereu zic ca am o vointa destul de puternica, incat sa fac acest lucru, dar nu-mi iese niciodata. Sunt la liceu si m-am cam obisnuit sa fumez prin pauze, in pauza de masa, cand termin orele etc. Nu am salariu ci doar bani de buzunar si in tara in care locuiesc, un pachet costa 7 euro, deci e mult pentru mine.
E nasol pentru ca m-am obisnuit acasa sa fumez la baie, cand ma trezesc direct tigara-n gura, inainte de somn tot la fel.
Fumez de vreo 4 ani cred si sunt atatia bani cheltuiti pe nimic, plus ca ma omor cu mana mea. Vreau sa scap de acest viciu, dar el nu vrea sa scape de mine sad
Nu cred ca merge faza cu raritul la mine, adica din ce in ce mai putine.
// Orice sfat e bine venit. Multumesc anticipat! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca un fel de mancare nu iti place, il mananci fortat? banuiesc ca nu.
De ce n u gandesti ca tutunul dauneaza grav sanatatii si face gaura in buget.
Omul c and are vointa, face orice, impune-ti ca din momentul de fata nu mai fumezi, chiar daca mai ai ceva tigari le rupi si odata cu ele rupi raul ce te paste, opreste-te pana n u este prea tarziu..doar tu poti sa treci peste toate si decizia iti apartine in totalitate.
O zi bunahappy

| aDEeLAa a răspuns:

Daca vrei cu adevarat reusesti. In primul rand nu-ti mai cumpara tigari si aruncale pe cele ramase ( trebuie neaparat sa le arunci. sa-ti para rau si sa nu-ti mai cumperi ca le-ai aruncat ) Apoi, fa altceva in loc sa fumezi ( chiar daca poate nu-ti va produce aceeasi placere ). De exemplu, dimineata in loc sa te trezesti si sa te duci la baie sa fumezi poti sa alergi, sa faci abdomene sau stiu eu ce ( sau sa-mi lasi mie unu mesaj in fraceza laughing ). Gandeste-te de ce vrei sa fumezi mai exact? Te relaxeaza? stiu c-a devenit obisnuinta insa orice invat are si dezvat. Succes! :*