| Florin_Claudiu_2000 a întrebat:

Salut TPU.
Vreau si eu un remediu pentru a scapa de transpiratia palmelor si picioarelor, dau funda ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Buna! Poti incerca sa ameliorezi hiperhidroza local, cu clorura de aluminiu (deodorante care au la baza acest compus) sau in mod natural cu piatra de alaun.
Rezultatele nu sunt, insa spectaculoase iar durata lor este una scurta (poate mai scurta decat activitatea pe care vrei sa o desfasori si care nu vrei sa fie ruinata din cauza transpiratiei excesive).
Exista metode chirurgicala, cum ar fi chiuretarea glandulara, dar procedura nu garanteaza ameliorarea considerabila a simptomelor si in majoritatea cazurilor, exista un grad de recurenta a hiperhidrozei.

Un tratament cu adevarat eficient este injectarea cu toxina botulinica de tip A, aceasta procedura eliminand treptat hipersudoratia, pana la disparitia completa.

Numai bine!

| AndrElle a răspuns:

Caută la farmacie: picioare Pediform, sau altceva asemănător.