|

Salut. Trebuie sa fac și eu analize peste câteva zile și mi-e teamă că am glicemia prea mare. Daca n-am mâncat toată săptămâna nimic dulce o sa-mi scadă glicemia sau nu are importanță? Sa continui sa nu mai mănânc dulce până la analize?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca dorești ca analizele sa reflecte starea de sănătate a organismului tau, atunci mănâncă normal, cum mănânci de obicei, deoarece asta trebuie sa te intereseze. Daca ești sănătos, nu contează cate dulciuri mănânci analizele ar trebui sa fie bune.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Glicemie faci de la diverse chestii care nu sunt dulci, cum ar fi cartofi, porumb (si se gaseste nu mai stiu ce extras din porumb in o tona de alimente), etc.

insa ar trebui sa mananci absolut normal, pentru ca altfel poti sa ai o glicemie destul de scazuta la analiza si sa traga concluzia ca nu ai probleme cand de fapt tu ai!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mananca normal.
Nu are treaba ca tu consumi dulciuri cat timp ai o greutate normala, esti activ, nu te stresezi continuu si pancreasul functioneaza cum trebuie.
Pauza alimentara minim 8 ore inainte de analize,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si daca e mare ce? Ce crezi ca o sa ti se intample?
De unde pana unde frica asta?
Doar nu mai manca gramezi de dulciuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru aimullah123):

Apropo, controlul glicemiei il asigura pancreasul prin productia de insulina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează