| Mămăligă96 a întrebat:

Salut, Un prieten de al meu face ceva tratamente împotriva limbricilor si alte gazde nepoftite nu ca ar avea doar previne acest lucru.
Și is ceva medicamente pe care le ia în fiecare zi timp de o săptămână și de atunci tot are diaree si dureri de cap si cand ies cu el desi toata ziua nu am nimic când ies cu el ma apuca si pe mine diareea.
As dori sa stiu de ce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Pai daca nu iei medicamente la fel ca el, atunci e de la ce mananci, in mod sigur, ..Ai grija si spune-i ca nu e normal sa ia medicamente pentru ceva ce nu are.
Succes!

| Mămăligă96 explică (pentru mudokins78):

Păi m-am gandit si eu ca am mâncat ceva ce nu mi-a convenit dar sâmbătă de exemplu am mâncat de dimineata cereale si dupa pe la 6-7 seara o shaorma in rest nimic si n am avut nimic până ce n am iesit cu el