| Safire17 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati... ce parere aveti despre 9vita? Am fost la spital pentru ca nu aveam energie deloc si tot timpul imi era somn, ce parere aveti? este bun? cine a mai incercat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este bun.Dar mai bine ai lua si vitamine si minerale, nu numai vitamine.Eu iau 9vita la inceputul si sfarsitul iernii, cate o pastila /zi, cam o luna. Da mai bine pentru tine sa iei Eurovita multiminerale si multivitamine.Este mai scump, dar te pune pe picioare. Asta daca nu ai si alte afectiuni care sa te aduca in stare de oboseala grava. Dar medicul nu ti-a recomandat nimic? Te-a lasat pe tine sa hotarasti ce sa iei? Poate trebuie sa faci niste analize de sange sa vezi daca nu esti anemica sau iti lipseste fierul, calciul sau mai stiu eu ce!

| adriangabor92 a răspuns:

Este ok