|

Salut!Zilele trecute am fost cu o prietena la un restaurant. Ea mi-a povestit despre săruturile ei cu fete.Spunea ca primul sărut a fost cu un băiat, după cu alte 2 fete si la final cu o fata pe care a încercat mai multe tipuri de sărut, în decurs de mai multe zile.Tipa, prietena mea, susține ca uneori când se gândește la ultimele săruturi cu acea fata are o usturime cumva în zona sternului (in piept).Ce părere aveți? Sincer... Mi-a spus ca recent s-a îndrăgostit de un băiat.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

O fi bisexuala laughing
Unele fete mai au si fetishuri de genul, chiar am prietene care s-au sarutat intre ele sau cu alte fete si pur si simplu au facut-o asa... unele la caterinca, altele sa vada cum e s-a.m.d. Fara sa simta vreo atractie.
Dar in anumite cazuri poate sa fie vorba si de placere si poate sa fie bisexuala.
Ce parere sa am, bravo ei laughing prietenul ei va fi unul norocos (poate sa aiba chiar si 2 prietene, do you know what I mean laughing) )
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te minte intr-un mod barbar. Probabil a observat si ea ca esti nai v a de fel.(Autocorectul nu ma lasa sa scriu cuvantul "naiv" asa ca am scris separat, mersi TPU)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WaterDrop):

Salut!

De ce m.ar minți? In legătură cu care parte?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Usturime?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

As fi mandru daca as fi in locul lu prietenul ei ^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează