anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare! Astazi am cazut cu bicicleta si m-am julit in genunchi si in cotcrying...as vrea sa nu mi se faca ``coaja`` deoarece in curand merg la banchet si se vede urat.
1. Ce as putea folosi pentru a se trece repede, fara sa se faca coaja?
2.Sau, ce sa folosesc ca sa imi treaca cat mai repede, iar coaja sa cada si sa nu ramana cicatrice?
3.Eu am folosit unguent cu galbenele si propolis...este bun? Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeDee_9897 a răspuns:

Daca vrei ceva rapid foloseste crema sudocrem in fiecare seara numai pe partea julita.mie in trei zile mi-a trecut zgarietura.e foarte buna si se gaseste in aproape toate farmaciile. poti cauta si pe net [e si o crema pentru bebelusi asa ca e foarte buna]aa si distractie placuta la banchetlove struck:*

1 răspuns:
| Artemisia a răspuns:

Este bun unguentul pe care l-ai folosit.
Daca vrei sa se vindece rapid rana, trebuie sa o lasi sa faca coaja.Se face coaja si sub ea e piele noua.Nu trebuie sa porti pantaloni pe rana, sau sa pui bandaj.Lasa rana libera sa respire.
Asa se va vindeca mai rapid daca portiunea de piele este libera.