|

Salutare, comunitate TPU!

De ceva vreme am pe corp niște puncte(unele mai mari altele mai mici) roșii foarte aprinse care nu vor să dispară.

Punctele au apărut în urma mușcăturii unor insecte(de ex pe picior știu sigur că m-a mușcat purici care au sărit pe mine probabil de la pisica mea), dar am și pe zona abdomenului, coapsei.

Nu am f multe, dar aș vrea să dispară. Au trecut luni bune și nu văd nicio modificare... ce să fac?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

In primul rand verifica daca ai paraziti in casa sau pe piele, cum ar fi purici, plosnite. Primul semn este ca te mananca ciupiturile lor, apoi petele de sange de pe maoiu, cearceaf. In caz ca exista, exista solutii antiinsecte la farmacia veterinara. In caz ca nu e de la ele, mergi la un alergolog, poate ai alergie la ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Mergi la farmacie veterinar, cumpara picaturi pentru purici sa I pui pisicii dupa gat si solutie pentru purici de dat pe culcusul pisicii( pulverizeaza si or covoare). pentru tine mergi la farmacie si cere un gel pentru muscaturi de insecte, am uitat cum se numeste, dar farmacista v-a sti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează