| Sawarekh a întrebat:

Salutare, cum este mai normal sa procedez cand ma duc la un control la Urolog?

1) Sa vin deja cu recoltarea?

2) Sa ma duc la consultatie si apoi sa vin cu recoltarea?

Intrebarea mea este, ce sens are sa dau banii de 2 ori, de ce nu vin direct cu recoltarea?

Fiindca am doar 2 simptome, nu cred ca ar putea sa-mi de-a un diagnostic fara probe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai mergi la medicul urolog, iar el sa te trimita la analizele necesare.

| relian a răspuns:

Mergi la control, urologul o sa spuna daca trebuie sa faci ceva teste sau nu.
Despre ce recoltare este vorba? Doctorii nu se ocupa cu recoltari, nu-s agricultori, sau ce numesti tu recoltare?

Ai 2 simptome, e bun, mergi si vezi ce spune doctorul daca te trimite sa faci ceva analize vei merge dupa, nu te duci tu inainte fara sa stii, ce trebuie sa faci.

Daca te referi la test de urina, sa faci tu un test asa de la tine, poti sa faci nu-i problema, daca laboratorul iti face.
Asa ca poti dar trebuie sa stii ce sa le ceri, ce fel de test, infectie, m sau ce anume.

| gabicoo a răspuns:

Mergi mai întâi la medic.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Nu vei plăti de două ori.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti cumperi un recipient de la farmacie (costa 1 sau 2 lei) si vii cu prima urina de dimineata. Daca nu e nevoie, foarte bine. Daca e nevoie, lasi recipientul pentru analize. Asta daca la clinica respectiva au laborator de analize.
Oricum va trebui sa revii pentru interpretarea analizelor.