|

Salutare! Dacă am fost ars cu țigara dintr-o gluma proasta de un prieten pe umărul stâng, acum ceva timp, mi-a rămas un semn rozaliu rosiatic, acesta se va mai vindeca? Va rog ajutati-ma!

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acel semn se numeste cicatrice nu cred ca va disparea. nu deranjeaza decat estetic nu iti creeaza probleme si nu ar trebui sa il consideri ca un defect pentru a te linisti poti intreba un chirurg estetician dar te va costa ceva bani. mai bine zic eu sa ignori

| explică (pentru simplebutoriginal):

Dar gen, daca vara cand te bronzezi nu se acoperă semnul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlexAndr143):

Nu ca nu e vergetura e cicatrice cred ca va fi mai putin vizibila da tot se va vedea te poti duce la un dermatolog sa iti spuna o parere faci niste sedinte cu laseru dar mai degraba chirurgul estetician te rezolva da repet nu e un defect vazut de ceilalti e un defect estetic vazut doar de catre tine. cu timpul te vei obisnui si nu vei mai baga de seama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: