|

Salutare,De 4 zile, m-am apucat de o dieta destul de severa: mananc oua fierte, portocale si piept de pui la gratar, dar in cantitati foarte mici, imi este tot timpul foame. Realizez ca este inca prea devreme, insa intreb din curiozitate. Cam dupa cat timp incep sa se vada rezultatele si sa pierd in greutate? Momentan nu am scazut deloc.Mentionez ca sunt si foarte activ, tot de atata timp.Multumesc, dau funda

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si apoi ne ingrasam, scopul meu a fost sa aflu ce inseamna alimentatie sanatoasa, si apoi am scazut din calori,dupa ce mi am calculat imc, acum manc doar o singura data,ca de multe ori uitam ce manc si tot sa stau cu carnetul, pixul langa mine e aiurea, tu trebuie sa afli ce inseamna alimentatia sanatoasa nu infometare, si eu mai ma bag pe post pentru sanatate, deci tu ce vrei?
sa slabesti - masa musculara si apoi sa te ingrasi cu grasime, o sa arati aiurea apoi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Scuze, dar nu prea inteleg ce incerci sa imi spui

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează