|

Salutare, de o luna si ceva am descoperit o umflatura la ceafa in stanga(aproximativ in zona in care se termina parul), tare de altfel. Am dat cu diclac si s-a retras considerabil, nu ma doare, nu s-a miscat vreun pic dar nu stiu ce ar putea fi. Acum o saptamana am avut dureri in urechea stanga dar au trecut cu niste picaturi. Ce credeti ca poate fi? Am citit cauze multiple pe net si m-am cam speriat. Prin telefon medicul de familie mi-a spus ca ar fi un ganglion, destul de intalnit in acea zona dar ideea e ca s-a retras si a ramas acolo la forma mica. Pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate fi vorba de un lipom de grasime, sau un ganglion care s-a inflamat ca urmare a existentei unui inceput de infectie la nivelul urechii. Este indicat sa fii consultat in mod real si direct de medicul de familie. Multa sanatate!

| a răspuns:

Nu cred ca e nimic grav, e de la răceală probabil, dar mergi la medic căci asa e cel mai sigur

| a răspuns:

Nu cred sa fie de la sex.
Spun asta pentru categoria pe care ai ales-o pentru intrebare.
Tu imagineaza-ti ca orice eventual.medic care e pe aici, in mod sigur nu ca citi categoria sanatate, ci pe aceasta.