| Tonita a întrebat:

Salutare dragi tovarasi, de pe TPU. M-am apucat de sala de cca 2 saptamani si am facut o febra musculara lunea trecuta la abdomen, ma durea ca naiba si am tot luat niste vitamina C de aia de se dizolva in apa. Cred ca idk 15 intr-o saptamana uneori cate 3 pe zi. Pana sa vad ca nu e bine, stiu am luat ca fraierul dar mna. Am avut diaree de la ele si am mai luat in ciuda faptului ca am zis ca na sunt bune. Si sambata mi-a trecut febra musculara, am mai luat cateva vitamine si a inceput sa ma doara iar si cel mai probabile stomacul nu am mai luat vitamine. Deci de sambata spre duminica pana acum am durerea, ma durea cand ma intindeam, ma durea dar destul de tare daca stau mai ghemuit nu prea ma doare, nu am vomitat desi mi-a fost greata. Acum iau niste pastile : Debridat si Spasmomen, a inceput sa ma mai lase putin de cand le iau, de marti seara am inceput. Tot ma doare cand ma intind dar mai putin. Am citit pe net ca cica aceste vitamine mirifice pot provoca in exces dureri de stomac etc etc. Astept pana duminica cu aceste pastile daca ma lasa. Vreau sa va stiu parerea ce as putea avea. Eu desigur ma gandesc la chestii grave, cancer si mna. Niste pareri m-ar ajuta happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Nu mai lua atâtea pastile. Vitamina C e ok pentru că excesul se elimină prin urină. Și las-o mai moale cu sportul dacă simți că nu te poți mișca. Nici sportul în exces nu e bun, chiar poate dăuna. Ia doar 1000 mg de vitamina C pe zi și lasă febra musculară să treacă de la sine. În câteva zile o să te simți ca nou. Poți continua să faci câte abdomene poți și vei observa că dup-aia nu o să mai ai febră musculară.

| JustAskingBruh a răspuns:

Sa faci sala e o chestie de balanta, daca tu mergi acolo sa dai ca prostu' in aparate tot timpul o sa faci febre care o sa treaca greu. Tine-o moderat si gata.