|

Salutare.

O sa fac luni o operatie de circumcizie pe motivul fimoza severa.

Imi fac cu anestezie locala.

Sunt speriat de nu mai dorm noptile.

Imi puteti spune cum e cu anestezie locala? Si daca doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Salut. Iti voi scrie aici din experienta proprie pentru ca si eu am operatia asta facuta. Nu o sa doara absolut deloc, mici piscaturi in timpul operatiei. Marea problema o sa fie dupa operatie, mai exact la dus. 2 zile nu m-am spalat acolo cu sapun, ci cu ceva solutii pe care mi le-a dat medicul(am uitat numele lor). Am stat bandajat si m-am spalat pe restul corpului. O sa iti injecteze substanta propriu zisa in penis, undeva pe la baza. In unele cazuri se poate introduce de 2 ori. Va injecta lent; aici n-am de ce sa te mint, va durea putin in timpul injectiei, trebuie introdusa o cantitate mai mare fata de anesteziile in alte zone ale corpului. Nu ai de ce sa te temi, nu ramai fara penis, nu mori, nu se intampla nimic. Stai calm si ei o sa isi faca treaba. Rezultatele sunt foarte bune, scapi de preput(pielea care acopera) si de frenulum(ata). Recuperarea va dura in jur de o luna, cel putin atat m-a tinut pe mine. O sa simti in primele 3-4 zile senzatii de usturime, dar nu sunt grave. Una peste alta, operatia asta nu e una foarte complexa, in MARE parte iese bine. Fara stres, va fi mult mai bine decat crezi. A, da. Era sa uit. Nu te uita in gura celor care zic ca "taie" din "placerea sexului" sau a masturbarii, asta e un mit de 2 lei. O seara frumoasa.

| explică (pentru WID):

Mersi de informatii
Sunt super speriat de operatie.
Sper sa stau calm pe patul de operatie laughing
Sper sa ma lase sa ma uit la telefon in timpul operatiei sa mai imi iau gandul cu ceva laughing

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti amorteste zona respectiva. Nu va durea deoarece nu o sa mai simti deloc zona aia.

| a răspuns:

Sunt 2 feluri de anestezi locale, cu spray si cu injectie din cate stiu eu, acum depinde cati ani ai, eu am 15 ani si mi-a facut cu injecte, daca esti mai mic pe la vreo 8 ani cred ca iti face cu spray, mi-am facut circumcizia acum 4 zile, nu na ustrat cand am urinat si nici pe tine nu cred ca o sa te usture, mine nu mi se decalota deloc penisul, si nu l-am avut decalotat niciodata, dar dupa ce au trecut astea 4 zile de la circumcizie ma simt mai bine, nu are de ce sa iti fie frica, asa ca capul sus si du-te la doctor, sa nu fi speriat....bafta