| baiatulxboyx a întrebat:

Salutare TPU, azi ma simt cam aiurea sad. Eu fac sala pentru cresterea in masa muscularA( ingrasare ) dar nu vreau sa pun grasime, ci MUSCHI. Iata ce am mancat azi:
7:30 - 2 piersici
8 - Cereale cu fructe deshidratate( musli ) cu un pahar de suc de portocale(200 ml) si o inghetata cu lapte si ciocolata( 10, 4g carbo; 7, 15g grasime si 108 kcal ).
9:30 - o banana
10-11 - sala
11 - baton weider 16 g proteine
11:30 - am ajuns acasa
12:30 - cirese aprox 500 gr - 1 kg
14 - 200 gr piept de pui cu o salata de rosii si castraveti + o felie de paine si un iaurt 0% grasime.
15 : o inghetata cu lapte si ciocolata( 10, 4g carbo; 7, 15g grasime si 108 kcal )
17 : meditatii
19 : mananc ceva
21 : o cana cu lapte.
22 : culcare
Am facut exces de zahar? Stiu ca am facut exces de fructe si am mai mancat si 2 inghetate... Vreau sa imi ziceti parerea voastra. Eu vreau sa ma ingras prin muschi, nu prin grasime.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cu un asemenea meniu, e normal sa te simti aiurea. Si va fi normal sa lesini miine. Mai omule, asta inseamna infometare pentru organismul tau, ai grija! Tot ce ai mincat azi, ar trebui sa maninci la o singura masa. Mai mult, ai nevoie de proteine, si acelea le gasesti in carne, ori tu ai mincat din cea mai slaba, cea de regim, de pui, doar 200 de grame. Vrei muschi? Maninca muschi! Maninca carne de porc, de vita. Maninca ficat. Maninca consistent, altfel ajungi la probleme serioase cu sanatatea. Alimentatia e jumatate din culturism, deci ai grija ce si cit maninci!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună! După părerea mea, dacă o să continui aşa o să ajungi obez, o să te îngraşi ci nu o să faci muşchi.

| Aida_2733 a răspuns:

Daca ai manacat azi 2 inghetatem nu te ingrasi pana maine 3 kg...in rest ce ai amancat e bine, deoarece tu depui efort si ai un metabolism crescut... daca vrei sa cresti in musculatura, intreba.l pe instructor ce trebuie sa faci

| pantissab a răspuns:

Pe mine m-a ajutat sa acumulez masa musculara suplimentul Metadrol. Cu dieta echilibrata si exercitii zilnice se pot obtine rezultate faine!