|

Salutare TPU, deci de doua luni ma lupt cu o Pleurezie sunt sub tratament acasa adica 11 pastile antibiotice si b6 in fiecare dimineata pe stomacul gol, ideea este ca de o saptamana imi bate inima mai tare decat ar trebui sa bata si stau doar in pat dar le simt tot timpul zi si noapte, imi poate spune cineva poate care o mai patit sau cineva care are cat de cat cunostinte medicale daca este vreun risc, sunt constient ca aceasta accelerare a inimii este de la Pleurezie da as dori sa stiu daca sa imi fac griji sau va fi bine, multumesc celor care ma ajuta si va rog fara raspunsuri rautacioase, ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu suni medicul care ti-a dat diagnosticul si tratamentul? El iti cunoaste istoricul, fiind in cea mai mare masura sa iti dea sfaturi.

Medicul trebuie sa fie informat in ce priveste evolutia starii pacientului.

| explică (pentru ElizaSole98):

Findca e sambata si am doar numarul de la cabinet, diagnosticul l-am primit la spital la urgente, eu sunt din Suceava si spitalul de aici e spital Covid nu mo putut interna findca sectia de pneumologie e transformata in sectie Covid, insa am gasit un cabinet medical care are si medic pneumolog care se ocupa acum de mine e un medic care are acces la baza de date a pacientilor din spital are o legatura cu spitalul si a recoltat toate datele mele radiografii analize etc, ideea e ca pe mine ma ingrijoreaza bataile astea marite ale inimii care sunt tot timpul care sunt cauzate din cauza Pleureziei eu in momentul asta respir cu un singur plaman cel drept este blocat din cauza lichidului, vreau sa stiu daca aceste batai marite ale inimii imi poate cauza ceva periculos, nu am intepaturi la inima sau alte semne

| a răspuns (pentru Laurentiu_Calin_1994):

Fenomenul de accelerarea a frecventei batailor inimii ( batai marite ) se numeste tahicardie. Tind sa cred ca la acestea te referi, fiindca printre simptomele pleureziei se afla si tahicardia. Ti-ai masurat pulsul, tensiunea? Ce valori ai inregistrat?
Si imi poti spune ce tratament ai primit?

| explică (pentru ElizaSole98):

Buna iau in fiecare dimineata cate 10 antibiotice si o pastiluta de B6 nu sunt acum langa ele sa va pot spune cum se cheama dar sunt prescrise pe 6 luni, si la spital cand am fost si mi-a fost luata tensiunea mi s-a spus ca imi bate un pic mai tare inima la electro cardio grama a iesit ok totul, eu respir doar cu plamanul stang acum findca mi sa acumulat inapoi lichidul cam 3 litri de ce zic 3 litri pentru ca imi simt plamamanul si partea toracica in partea dreapta la fel ca si cand am fost la urgente, la urgente mi-a facut punctie cu acul prin spate a scos exact 3 litri si mi-a spus ca o mai ramas cam 200 ml dupa aceasta punctie a disparut febra respiram si ma simteam exact ca inainte parca eram sanatos dar intr-o saptamana jumate a revenit totul la loc

| a răspuns (pentru Laurentiu_Calin_1994):

Continua sa iei medicatia happy Doar asa poti trata cauza, adica boala ce a condus la pleurezie. Azi este luni, incearca sa insisti la medicul pneumolog, precizandu-i toate informatiile de care are nevoie. Insanatosirea ta este atat in interesul tau, cat si a medicului, nu ar trebui sa te amane.