|

Salutare TPU!

Voi credeti in music therapy? Adica sunt mii de videoclipuri de vreo 8-10 ore cu muzica la o anumita suma de hz, care cica te face mai inteligent sau iti imbunatateste sanatatea etc.



Sunt adevarate aceste chestii sau sunt fake, eu sincer nu stiu ce sa cred, mai degraba este un efect placebo decat ceva real

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Escrocherie medicala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum zici si tu, este un efect placebo. Daca tu crezi in ele, atunci te vei vindeca, daca nu crezi, niet. La fel ca alte terapii, care tind sa te faca bine, poate pe unii ii face, pe altii nu, totul depinde de credinta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e placebo, sunt si studii in directia asta, insa depinde si pe ce o asculti. Majoritatea chestiilor de genul de pe YT nu sunt la calitatea necesara, si nici cei care le asculta nu au scule care sa reproduca cum trebuie. Asa daca chiar vrei sa iti faci o parere, iti iei un generator de tonuri binaurale, niste casti CA LUMEA, o placa de sunet pe masura, si abia apoi putem sa discutam ca AI INCERCAT IN CONDITII OPTIME sound therapy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice muzică îți place poate să-ți fie terapie, dar nu-ți crește IQ-ul, nu-ți îmbunătățește sănătatea, poate doar pe cea psihică pentru că faci un lucru care te ajută să te simți bine și să te relaxezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt prostii,totusi daca asculti doar trap si manele cazul e sa te faca mai putin inteligentlaughing, glumesc, e pur placebo, esti mai inteligent daca esti mai cult, deci citeste cand asculti muzica

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează