| Dony20 a întrebat:

Salutare tuturor!
Numele meu este Dani si am 24 de ani! Acum 3 saptamani mancam neregulat si abuziv si mi-a aparut o durere in partea stanga jos chiar sub burta, este vorba de o durere suportabila care si-a diminuat intensitatea dupa cateva zile am incetat sa nu mai mananc abuziv si alimente care fac rau la stomac si m-am simtit mai bine, dar acum 2 zile am fost la un gratar, iar dupa asta iar au aparut durerile, mentionez ca am o durere suportabila, dar ma ingrijorez ca dureaza destul de mult, nu sunt constipat sau altceva...
Va rog mult sa imi spuneti ce ar putea fi..ar trebui sa merg la doctor? Oricum am sa fac asta daca tot o sa continuie sa ma doara!
Cel mai bun raspuns primeste fundita!
Cer seriozitate, daca a mai patit cine asa ceva va rog sa imi spuneti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mananci repede si mancarea nu se proceseaza bine de aia te doare, mai putina grasime si multa verdeata-ciorba. Carne de pui si peste nu ingrasa tine-o asa.

| JicaContra a răspuns:

O sa te ingrasi 400 de kile si o sa ajungi pe canalul TLC la emisiunea "viata la 300+ kile" big grin

ia IN BALARII doua Kebene Plus, e un medicament PUR NATURIST, pentru digestie si o sa iti treaca balariile naspa... DE DATA ASTA, data viitoare o sa te ingrasi 400kile si o sa ajungi pe canalu' ala tongue

daca tot ai probleme atunci misca-ti fundul GRAS, la doctor, eu doar spun un medicament NATURIST care ma ajuta pe mine, nu e universal valabil!

| SpiridusulTuca a răspuns:

Ti-e putin marit colonul de la atata mancare. Normal, pot sa fie dureri foarte puternice deci ai scapat usor

| oz_1736 a răspuns:

Ia Kreon. 1/zi, 2 zile. Daca nu trece du-te la gastroenterologie