|

Salutare!

Vreau să răspundă DOAR CINE SE PRICEPE!

Am 15 ani, 74, 5 kg la înălțimea de 170 cm. Am activitate fizică, nu folosesc autobuz, merg pe jos în orice situație. Astăzi, mi s-a făcut rău. M-am trezit cu o durere în piept și după două 2-3h mă dureau sânii. Oare o fi de la inimă? Verific tensiunea mereu, de 2 ani port brățara de la Fitbit și îmi arată că în somn am 60-65 bpm și când sunt trează am uneori și 120 bpm. E posibil să mi se întâmple situația pentru că dorm câte 4-5h pe noapte în timpul săptămânii și în weekend, dorm cu bale la gură... câte 8-9h.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te ingrijora chiar atat de tare. Poate ca ti-a fost astazi rau pentru ca na, fiecare mai avem cate o zi nasoala, iar durerea aceea in piept o fi avut legatura cu asta. Sau poate mai ai unele dureri pentru ca esti in crestere. Mie unul mi se intampla.
Daca simti nevoia, mergi la medicul de familie si, daca considera necesar, te va trimite el la un cardiolog.

| a răspuns:

Poate fi și de la prea mult efort fizic, stres, vitamine, oboseala etc.

Trebuie să mergi la un medic specialist.

| a răspuns:

Da, e posibil tot ce ai spus, dar mai ales
NU E NORMAL CE TI SE INTAMPLA
asa ca sfatul e numai unul: du-te la doctor si spune tot, tot!

| a răspuns:

Explica-mi si mie cum masori tensiunea cu o bratara Fitbit? Si ce legatura au sanii cu inima? Si e normal sa ai 120 bpm, mai ales daca faci niste efort. 60-65 bpm in somn e normal.