| Shadow136o a întrebat:

Se da următoarea situație
In octombrie am făcut o biorezonanta. Trec peste asta, doamna care mi-a făcut biorezonanta mi-a spus sa iau niște pastile de la calivita pentru a ma ajuta cu învățatul pentru ca sunt în perioada bacului.
Pastilele sunt: Power Mins (mi-a spus sa iau 2 pe zi), Energy&Memory (mi-a zis sa iau una pe zi dar eu iau 2), Omega 3 (mi-a zis sa iau 2 pe zi) și Rhodiolin care este un adaptogen, reduce stresul (mi-a zis sa iau 2 pe zi).
Pe toate cutiile scrie ca recomandare sa fie luate 1-3 pastile pe zi sau la recomandarea medicului. Întrebarea mea este următoarea... As putea sa maresc doza la fiecare? Power Mins sa iau 3 pe zi, Energy&Memory 3 pe zi, Omega 3 sa iau 3 pe zi și Rhodiolin sa iau 4 pe zi. Este rău dacă maresc doza? Tot ce vreau e sa am un randament mai bun...acum cât mai este pana la bac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu sunt membru al Asociatiei Olandeze contra Escrocilor Medicali. Ghici ce ti-as raspunde.

| KronstadtRevival a răspuns:

De ce nu întrebi medicul, ești lejer la minte?

| Smmo a răspuns:

Nu, iei deja prea multe.

| ionutchiriac222 a răspuns:

Nu m-aș băga la așa ceva. Întreabă doctorul. Știu că sunt naturiste că le-am luat și eu, tot așa de la biorezonanță, dar totuși sunt medicamente... nu se iau după ureche.