| sogadah284 a întrebat:

Seara faina, de cam 1 an, am probleme cu respiratul (mai ales seara), treaba e ca eu sunt alergic la multe chestii, iau aerius pentru a le mentine in parametii normali. Dar, de 2 luni, nu ma mai ajuta nici aerius, seara cand ma pun sa ma culc, nu pot sa respir, simt cum ma sufoc, am luat spray special de nas si niciun efect, ma desfunda 5 min si dupa parca e si mai rau, am nevoie de un raspuns serios, si nu, nu am corona, am facut test acum 2 sapt

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ti-as recomanda sa iei Claritine ori Zartec pentru alergii, odata ce stii ca ai aceste alergii.
Ti-as mai recomanda si o deparazitare completa (pentru paraziti intestinali), fiindca aceste alergi multe, de care te plangi, pot fii provocate de o infestare masiva cu viermi intestinali.
Poti face un test coproparazitologic si il poti repeta la 14 zile, ca sa poti fii sigur ca iese ceva la analize, deoarece ouale de paraziti apar in scaun numai in perioada de reproducere a parazitului.
Tratamentul este simplu, ti-l poate da orice medic sau farmacist, dar pe toata durata de 14 zile si repetarea lui, ca sa fii sigur ca dispar, NU se consuma deloc: lapte, branzeturi si nici dulciuri ori sucuri.

| BabaOarba a răspuns:

Dar la un doctor ai fost?

In aceasta perioada este ambrozia, daca esti alergic atunci starile s-au agravat. Tratamentul include mai multe medicamente, nu doar Aerius. Un alergolog va sti cel mai bine ce sa iti dea. Nu va avea efect minune dar te vei simti considerabil mai bine dupa cateva zile.

| Popey12 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un alergolog.