|

Spasmofilia cum se trateaza?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu calciu. Eficienta asimilarii calciului este asigurata de vitamina D, A si C. Vara soarele ajuta la fixarea calciului. Surese aturale de calciu sunt: laptele, branza, brocoli, conopida, alunele, nucile, semintele de floarea soarelui. Pentru un tratament imediat va recomand calciul injectabil. Dozele mari de calciu pot determina aparitia pietrelor la rinichi sau al infectiilor urinare, de aceea unii specialisti recomanda cosumul de ceai de afine in paralel cu suplimentele de calciu.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu exista un tratament absolut valabil pentru toate cazurile deoarece spasmofilia poate avea cauze multiple începând de la lipsa unor minerale în organism, viaţa dezorganizată, excese de substanţe excitante ale sistemului nervos (cafea, ţigări, alcool, droguri sau chiar şi condimente ), sau chiar disfuncţionalităţi ale unor glande endocrine.
Cele mai frecvente motive ale apariţiei bolii sunt lipsa de calciu şi/sau disfuncţionalitatea tiroidei. Persoanelor afectate li se recomandă să poarte asupra lor o fiolă de gluconat de calciu sau cel puţin o tabletă de calciu pentru cazurile de criză spontană.
Ideal este să se facă toate analizele necesare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce declanşează spasmofilia şi aplicarea unui tratament funcţie de rezultatele testelor.
PS. Tratamentul care merita încercat este: 3-6 capsule de calciu-magneziu, funcţie de concentraţia medicamentului ( doza recomandată o găsiţi în hârtiuţa ce însoţeşte medicamentul) asociat cu NONI ( Morinda Citrifolia) pe care dacă nu-l găsiţi în farmacie îl puteţi comanda pe net la adresa " comenzi@tratamentnaturist.ro " sau la numărul de telefon 0741.018.612
Noni este un medicament scump, preţ apropiat de 2 milioane lei în banii vechi, aşa că s-ar putea să doriţi să-l înlocuiţi. În acest caz întrebaţi în farmacie ce medicamente au care sa aiba substanţa activă " XERONINA" şi " SCOPOLETINA". Indiferent ce medicament aţi cumpara citiţi cu atenţie instrucţiunile de folosire şi contraindicaţiile. Sănătate multă bunicuţo!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista un suc se cheama Noni Juice, este produs de o mare companie Tahitian Noni, produs in Tahiti si imbuteliat in Germania.

Daca doresti mai multe detalii poti citi articole aici:
http://www.facebook.com/......8963127792
Produsul se poate comanda din acest magazin:

http://www.tni.com/......index.html

Efectele lui sunt testate de mine si familia mea, este un produs extraordinar care trateaza multe afectiuni.
Se poate comanda direct din magazinul al carui link vi l-am trimis sau pe email la : ani_ela77@yahoo.com. Odata comadat se va plati la livrare, trasnportul fiind inclus in pretul sau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am uitat sa va scriu, pretul produsului este de 150 ron/ sticla de 1l
286 ron bax cu 2 sticle sau 506 ron bax de 4 sticle. Baxurile de 2 respectiv 4 sticle au transportul inclus in pret.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bun tratament pentru spasmofilie, indiferent de sezon este calciu, magneziu, vitamina D, cate 1 cp /pe zi timp de 30 de zile. Daca printre simptome se numara si tahicardia(batai accelerate ale inimii)luati in fiecare zi 1ct distonocalm pentru ca are in compozitia pastilei 15 mg propanolol care are rolul de a regla bataile inimii. Dupa ce se fac analizele pentru calciu si magneziu si observati ca nu se gasesc in parametrii normali, in special magneziu scazut foarte tare, se ia Magnerot, care contine acid orotic cu rol in biosinteza pirimidinei. oricum este binevenit consultarea unui medic "face to face". tratamentele si analizele nu se fac online, dar aici puteti afla generalitati ca sa va linistiti, pina cand ajungeti in cabinetul unui medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează