|

Stare generala de rau, ce se intampla?

Acum doua luni mi s-a facut rau de la stomac si am lesinat vreo 5-10 secunde(nu am stiut ca am lesinat, am crezut ca m-am intins si am adormit)...Am fost la spital si singura chestie care au gasit-o a fost tensiunea mica si mai multe leucocite decat ar fi normal...Mi-au dat niste pastile care nu prea au avut efect, in scurt timp am inceput sa ma simt din nou rau, in special cand mi se facea foame, am fost la interne unde mi-a zis sa fac si analize pentru o bacterie care provoaca gastrita si la neurologie unde am facut o EEG, a iesit buna si dupa mi-a dat niste calciu si Remotiv, m-am simtit bine cam o saptamana, apoi intr-o zi m-am stricat la stomac, am avut scaun moale, chiar apos, am eliminat tot din mine si ziua urmatoare i-ar m-am simtit rau, am mancat cu greu...Nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc, cred ca am intrat si in depresie, nici nu stiu cum sa descriu starea(nu e neaparat de rau, parca putina ameteala sau si confuzie, am observat ca uit anumite lucruri usor, poate si din cauza acestei stari care ma face sa fiu indiferent de tot ce e in jurul meu).S-a confruntat cineva cu ceva asemanator?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia-o pe mamica de mana si mergeti la medicul de familie sa va trimita la investigatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ideal ar fi sa mergi inapoi la medicul care ti-a dat tratamentul si sa-i spui ca nu te-a ajutat, sa-ti mai faca investigatii si sa-ti dea altceva.
Acea stare de rau poate sa apara din mai multe motive, inclusiv stress excesiv, trebuie gasita cauza si tratata, nu doar efectul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fii mai atenta la ce mananci si fa mai mult sport, o sa te tina ocupata si in acelasi timp, iti va face si mult bine o asemenea schimbare. Cei ce se imbolnavesc iau pastile si stau la pat de fel, fara sa-si dea seama ca poate anumite alimente pe care le mananca zilnic ar putea sa ii cauzeze problema de sanatate si cauta sa leneveasca mai mult, ceea ce nu e deloc recomandat.
Ai grija!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează