| MZc a întrebat:

Stiti niste pastile bune pentru pofta de mancare? Analizele imi sunt ok, doar ca nu prea am apetit si ma satur cu putina mancare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bea Pepsi Twist, ala da pofta mare.

| psyclepath a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Dude, te rog nu recomanda nimănui niciodată să bea băuturi carbogazoase. Literalmente nici unul nu are nici cel mai mic efect pozitiv. Sunt aproape zahăr pur. Caută niște documentare despre zahăr și o sa vezi cât de nociv e și cât de puternic este factorul de dependență pe care îl are. De ce crezi că există epidemia de obezitate în lume?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru psyclepath):

Da, sunt de acord cu tine. Eu am renuntat la consumul regulat, ca imi dadea peste cap organismul.
Dar i-am spus omului ceva ce l-ar putea ajuta, daca vrea neaparat sa manance mai mult.
Pana la urma, e vorba de un pahar de suc, la masa. Nu e cianura.
Stiu ca e un obicei nasol, am trecut prin dependenta aia. Dar nici nu pot sa ma uit la suc ca la un dusman, trebuie doar consumat cu limite, cat mai rar, ca multe alte alimente.

| zilog a răspuns:

Nu e problrmă că nu mănânci nu mai poluezi mediul nu mai sunt ucise torturate animale pentru ca să ți-se facă ție de mâncare.
Lasă că corpul o să îțî ceară el singur atât cât are nevoie.
Spune-mi dacă ai săpat 500 metri patrati de pământ șî nu țî-sa făcut foame!?
sau spune-mi dacă ai mers 20 Km dus cu bicicleta si 20 Km intors cu bicicleta si nu țî-sa făcut foame!?
Asta inseamnă să nu ai poftă de mâncare
să mergi intr-o singură zi pe jos aproximativ 30 Km cu bagaje cort ceaoane ulei cartofi in spate maș forțat și după acest drum să nu ți se fi facut foame
Atunci da ai o problemă și trebuie să mergi la medic
Dar dacă tu trândăvești in pat toată ziua când pe o parte când pe alta șî îti aduc părinții sî bunicii opt feluri de mâncare la botul calului
esti servit împărăteșțe
atunci cum să iți fie foame când tu râncezești când intr-un pat când în altul

| SpiridusulTuca a răspuns:

Sport, mai mult somn, mancare mai buna. Nu exista pentru pofta de mancare, exista doar sa iti faca mai lejer sa mananci gen antidepresive, peritol, motilium. Mananca mai incet si asteapta mereu 4 ore dupa ce mananci ca sa se goleasca stomacul, si cand mananci umple-l

| Sekim a răspuns:

Nu se recomanda pastilele pentru pofta de mâncare deoarece exista studii care arată că pot cauza dereglări ale glandei. Nu exista niciun aliment care sa ofere pofta de mâncare, însă, poți mânca ceea ce îți place cel mai mult. Atâta timp cât există plăcere, vei manca pentru gust, nu neapărat pentru că îți este foame. Și eu sunt la fel, nu îmi este foame și pot să stau cu putina mâncare sau deloc, dar, când am feluri de mâncare care îmi plac, le mănânc orice ar fi, chiar daca nu îmi este foame.

| psyclepath a răspuns:

Că te saturi cu puțină mâncare e o binecuvântare, nu o problemă. Ești sub greutatea normală pentru înălțimea și vârsta ta? Dacă nu, atunci nu-ți da peste cap organismul, e mult mai greu să dai jos decât să pui pe tine.

| MZc explică (pentru psyclepath):

Da, am sub greutatea normala. Am 50kg la 1.70, ar trebui sa am 53, 54 minim

| psyclepath a răspuns (pentru MZc):

3-4 kg nu e chiar așa de mult. Ce vârstă ai? Sportul și mișcarea să știi că îți dau pofta de mâncare. În felul ăsta nu pui greutate doar de dragul de a te încadra în valorile optime pe care ți dau niște tabele care oricum generalizează, ci în același timp o să îți îmbunătățesti și buna dispoziție iar greutatea pe care o vei pune va fi în parte sub forma de mușchi.

Întrebări similare