|

Stiti voi, niste alimente care distrug cancerul? Care au un efect mare împotriva cancerului pentru cancer de colon? Cât mai repede, multumesc, orice răspuns ma ajuta!

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

"Stiti voi, niste alimente care distrug cancerul?"

ehe, am fi laureați Nobel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tot ce e verde. Consuma urzici daca poti, papadie, salata.
Sa stii ca cele amare sunt foarte bune pentru colon. Nu garantez ca te vindeci imediat. Trebuie sa mananci fructe si legume, si sa te feresti de prajeli si grasimi.
Te sfatuiesc sa incerci tinctura de propolis. Sa o iei cu apa, daca e dizolvat in alcool.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Documenteaza-te cu privire la uleiul de cannabis cu CBD. Apoi cauta pe net pagina cannaderme ferma domnita maria. Deasemenea, uleiul de negrilica (negriol) de pe pagina aquanano.ro rezolva un spectru larg de cancer, si e acolo un nene pregatit, care poate sa-ti dea sfaturi. Si rezolvarea conflictului psihologic. Pe langa alimentatie nefavorabila care a trecut prin colon, persoana a trait niste lucruri mai nepotrivite, ceva abject chiar, o suparare mare finalizata urat, o discreditare. Intai trebuie sa constientizeze cauza emotionala. Apoi Trebuie sa ierte/ Si ulei de tamaie sa caute, eventual prin plafar sau de la doTerra. Din acesta Se iau doar cateva picaturi. Sa fie PT UZ INTERN, sa nu confundati cu d-ala de aromoterapie, care doar miroase.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uleiurile esentiale din [lante fac minuni, amestecate 2-3 actioneaza sinergetic. Alimentatia doar de la tara/ferma, unde nu se folosesc pesticide. Alimentatia e preventiva, secretul in tratare sta in uleiuri esentiale. Intre pe grupurile doTerra pentru a afla reteta exacta. Nu trebuie sa cumperi neaparat de la ei. Dar niciodata, si niciodata sa nu le confunzi p-alea din plante cu p-alea de aromoterapie. Trebuie un certificat prin care producatorul isi asuma ca e pentru uz iters, si sa scrie pe ele ca sun pentru uz intern

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

150-300 ron pentru un uleias de 15 ml laughing care doar miroase frumos si atat laughing
''secretul in tratare sta in uleiuri esentiale'' laughing ale draq MLM uri laughing mai nou vindeca si cancerul laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara suparare, dar nu exista asa ceva. Urmeaza sfatul doctorului si urmeaza tratamentul indicat. Nu pierde vremea cu alimente si altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte multa lume folosește uleiul de canabis in tratarea cancerului, însă nu știu dacă este bun și pentru cancerul de colon. Caută pe internet despre acest ulei, sa vezi daca e bun și pentru acest tip de cancer. Uleiul de canabis e legal la noi și se găsește și în farmacii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează