| Anonim97695333thf a întrebat:

Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar nu am primit un raspuns concret. In fiecare zi ma doare capul 2 sau 3 secunde si ma lasa iar dupa o ora sau 30 de min ma ia iar. Eu cred ca poate fi de la oboseala dar dorm 7/8 ore pe zi dar ma culc tarziu pe la 3 sau 4. Voi de la ce credeeti ca poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"In fiecare zi ma daore capul ...ma culc tarziu pe la 3 sau 4. Voi de la ce credeeti ca poate fii?"

și noi credem tot ce crezi tu - de fapt in intrebare ai răspunsul

| seth2016 a răspuns:

Mai ai si alte simptome? De cate ori apare pe zi? In ce locuri apare durerea? Cum ai descrie cel mai bine durerea? Ca sa-ti spun ce e trebuie sa oferi o descriere mai detaliata.

| Anonim97695333thf explică (pentru seth2016):

Ma doare de vreo 5 sau 6 ori si ma doare in diferite locuri. Ma doare in fata in spate in stanga si dreapta dar niciodata in accelasi loc si simt durerea de parca mi ar impinge cineva ceva din cap

| seth2016 a răspuns (pentru Anonim97695333thf):

Pare a fi o forma rara de cefalee de scurta durata. Un consult neurologic te va lamuri. Nu are legatura cu somnul. Nu te-am intrebat cati ani ai, forma asta debuteaza dupa 20 de ani. Poate fi si altceva, e nevoie de diagnostic atent.

| Bruno92 a răspuns:

Că te culci prea târziu de fapt te doare din cauza ochilor că stai prea mult pe tel, mai ușor cu telul, mai citește o carte

| Admiral0 a răspuns:

Nu contează că dormi 7-8 ore, dacă stai aproape non-stop cu ecranul în față și te mai și culci foarte târziu. Somnul de calitate e între orele 22-02 sau chiar mai devreme de 2. Înainte de culcare cu 2 ore cel puțin, lasă dispozitivele deoparte. Altfel nu ai somm bun.

Se mai poate întâmpla să dormi bine și dacă pățești câte odată să stai pe telefon înainte de culcare, dar asta dacă ai avut activitate fizică ziua, zic din experiență. Asta-i o excepție care nu e valabilă oricând.

Să bei si apă suficientă și să mai ieși la aer. Creierul are nevoie de oxigen. Camera să fie aerisită bine în fiecare zi.

| DanielDanny a răspuns:

Cel mai bun raspuns e sa vorbesri cu nedicul de familie, de acolo te trimite unde trebuie, poate un RMN, poate o radiografie! Si eu stau cateodata pana la 3-4 pe telefon si dorm pana la 10-11 dar nu ma doare capul!

Daca vrei sa dormi bine seara, incearca melatonina pura de 3mg! Mie nu mi-a dat dependenta, i-au doar cand am ceva important de facut ziua urmatoare si nu pot sa adorm, sau i-au doar o saptamana sa imi reglez orele de somn si pe urma nu imi mai trebuie!
Ai grija ca daca iei o pastiluta deia si te fortezi sa stai treaz, o sa te doara si mai rau capul, deci trebuie sa fi gregatit de somn si sa nu ai alte distrageri (telefon, tableta etc.)!

Dar in principal tot cu medicul de familie rezolvi!

| Aleeeeee255555 a răspuns:

Alte simptome nu ai?

| Aleeeeee255555 a răspuns (pentru Anonim97695333thf):

Tu de obicei ai o pozitie dreapta sau stai mai cocoșat?