|

Stiu ca intrebare mai tampita ca asta n-o sa mai vedeti doar ca. exista o mica problema.Am niste firicele de par pe sfarcuri happy ( ceva hidos, stiu ) si mai incepe si altele sa creasca tot acolo straight face ca se vad mai micute ca vor sa creasca straight faceSi acele fire de par. au inceput sa mai creasca si pe san..adica san, san straight face mentionez ca am par si pe piept niste fire. si pe burta. dar nu chiar foarte vizibileCe naiba e de facut, fratilor?! Am numai 13 ani ce se intampla cu corpul meu?! Da stiu ca acum ziceti `` a venit donsoara maimutaa ulalala`` dar n.am chef de misto-uri;| exista pastile pentru caderea a celui par sau sa numai creasca?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pare sa fie o problema hormonala, sa ai prea mult testosteron, de aceea ar fi bine sa mergi la un control pentru ca poate sa afecteze unele functiuni importante legate de aparatul reproducator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Bună!
Este o dereglare hormonală în corp, prea mulţi hormoni masculini.
Trebuie să mergi la endocrinologie.
Te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te streseaza, smulge cu penseta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu iti face probleme. dupa cum spui tu ca niste,, firisoare,, cred ca sunt foarte foarte micute si nevizibile.ca de fapt tot corpul e acoperit cu fisrisoare mai mici sau mai mari de par.dar totusi daca iti par prea mari firile poti sa te consulti cu medicul. dar te asigur ca nu e nimic serios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează